4 MÜDÜRLÜKTEN BAYRAM ÖNCESI ORTAK DENETiM!

03 Nisan 2024
Bakanlığımızın talimatlari doğrultusunda Tunceli Valiliğimiz bünyesinde Ticaret İl Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan  denetim ekibi çalışmalarına başladı. Ekipler ilk olarak şehir merkezinde yoğun noktalarda denetim gerçekleştirirken, bayrama kadar kontrollerin devam edeceği kaydedildi.
 
Tunceli Emniyet Müdürlüğü, Tunceli Belediyesi, Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğümüzden oluşturulan  denetim ekibi çalışmalarına başladı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir merkezinde vatandaşların yoğun olduğu noktalarda faaliyet gösteren market, manav ve kasaplara yönelik olarak gerçekleştirilen denetimlerde ekipler kaçak ürün kontrolü, fiyat etiketi, fâhiş fiyat artışı, hijyen, raf düzeni ve benzeri konulara ağırlık verdiler.
 

Konuyla ilgili bilgi veren Ticaret İl Müdürü Kayahan Topal; “Kurumumuz koordinesinde gerçekleştirilen denetimlere destek veren, Tunceli Emniyet Müdürlüğü, Tunceli Belediyesi ve Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yöneticilerimize teşekkür ediyorum, vatandaşlarımızın bayrama sorunsuz girmesi adına Sayın Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’nun talimatları doğrultusunda denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.